Menu 1
Røget lakseroulade med avocadocreme og rejer

Hjemmebagt brød, smør og sauce verte

Helstegt kalvemørbrad med sauté af svampe, bagte rødder, pommes risoles og timianglace

Hvid chokoladekage med friske bær, mynte og mokkaskum
 
Pris pr. person kr. 295,00 ekskl levering og miljøtillæg
 
Menu 2
Soufflé af bornholmsk unghane med syltede, grillede squash og mild chilisauce

Kalvetykstegs-filet med hvidløgs-marinerede auberginer, ristede babykartofler og rosmarinsauce
 
Fragilitéroulade rullet med appelsin- og myntecreme, nøddekrokant og bærcoulis
 
Pris pr. person kr. 299,00 ekskl. levering og miljøtillæg
 
Menu 3
Cremet hummerbisque med grillede kammuslinger og krydderurtesalat

Filet af råvildt med parmaskinke, ristede svampe, nøddestegte kartofler og skovbærsauce
 
Hvid chokolademazarin med orangemarinerede vilde blåbær og vanilleis
 
Pris pr. person kr. 315,00 ekskl. levering og miljøtillæg
 
Menu 4
Seranoskinke med grillede artiskokker, trøffelolie og friske urter

Oksetyndsteg med sprødt gitter af spinat, kartoffel, bagte rødder og gorgonzolasauce

Ostetallerken
4 spændende europæiske oste med tilbehør og tappernade af nødder og oliven
 
Pris pr. person kr. 349,00 ekskl. levering og miljøtillæg

Selskaber og selskabslokaler

Vi tilbyder alle former for selskaber, f.eks. konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og leje af lokaler.
Månedens buffet 
Nordsølaks bagt med birkes, majs og rosenpeber
Vitello Tonnato (tyndskåret rosastegt kalvefilet) med kapersbær og tunsauce
Sæsonens salat
Et mix af årstidens rustikke, grønne sager
Marineret pastasalat med rejer, peberfrugt og purløg
Brød, smør, olie og havsalt
Gulerodskage med ostecreme og friske bær
 
Pris pr. person kr. 150,00 ekskl. levering og miljøtillæg
 
Buffet 1
Langtidsbagt laks med avocado, citron og krydderurter
Fladfiskefilet med selleripuré og fennikel
Kyllingesalat med syltede løg, nødder og tomat
Kalveculotte med stegeskysauce
Svinemørbrad i svampecreme
Kartofler - ristede med citrontimian
Hjemmebagt frugtkage med marcipan og vanillecreme
Citronmousse med skum og drys af hvid chokolade
Hjemmebagt brød - og smør
 
Pris pr. person kr. 299,00 ekskl. levering og miljøtillæg
BACK TO THE 80'ies MENU
- et fantastisk grundlag for en 80'er aften
 
Forretter
Tunmoussé i ananasring med strimlet salat

Rejecocktail med cherrytomat, icebergsalat og 1000 Øer's dressing.

Til begge forretter serveres "Hatting" flütes med smør
 
Hovedretter
Kalvesteg stegt som vildt med hasselbagte kartofler og solbærgelé
a part

Indbagt svinemørbrad med flødekartofler og dampede grøntsager

- til begge hovedretter serveres salat af snittet kinakål, majs, ærter, tomat og agurk
 
Desserter
Henkogte ferskner med makronskum

Mormors "æwle"-kage med flødeskum og ribsgelé

Vælg 3 retter
(1 forret, 1 hovedret og 1 dessert)
 
Pris pr. person kr. 185,00 ekskl. levering og miljøtillæg
Palle Kogemand ApS | DK-2720 Copenhagen - Denmark | Tlf.: +45 9125 0295 | palle.kogemand@yahoo.com