Tapas

Tapas menu T1
2 slags skinke og pølse
2 slags ost med tilbehør
Wraps med røget laks og urter
Hjemmelavet hummus
Sorte oliven
Paté med ristede svampe og cornichoner
Tigerrejer marineret i lime, chili og ingefær
Chicken drumsticks med grønt
Brød, smør, olie og havsalt
 
Pris pr. person kr. 175,00 ved min. 12 personer ekskl. levering og miljøtillæg
 
Tapas Lux
3 slags skinke og pølse
3 slags ost med tilbehør
Wraps med røget laks og urter
Hjemmelavet hummus
Sorte oliven
Paté med svampe og cornichoner
Tigerrejer, marineret i lime, chili og ingefær
Chicken Drumsticks med grønt
Grøn lasagne med artiskokker og spegeskinke
Kammuslinger med pistacienødder
Mini-toasts med rygeost-creme og radiser
Brownie med hvid chokolade
Brød, smør, olie og havsalt
 
Pris pr. person kr. 225,00 ved min. 12 personer ekskl. levering og miljøtillæg

Sæsonmenu marts-april-maj-juni

Forretter
Røget laksetatar med couscousperler, urter og sauce verte
Stenbiderrogn med rødløg, friskost og sprødt anrettet på blinis
Grønne asparges viklet i Skagen-skinke med hollandaisecreme

Til alle forretterne serveres hjemmebagt brød, olivenolie, havsalt og smør
 
Hovederetter
Langtidsstegt filet af svinenakke med stegt rosenkål, frisk peberrod og selleripuré.
Hertil stegte rosmarinkartofler og portvinssky

Dansk lam med pankopanerede porrer, svampe og lammesky.
Hertil filokartofler med urter

Rosastegt kalveculotte med bagte forårsløg og hjemmelavet sauce bearnaise.
Hertil pommes Anna og kapers
 
Desserter og oste
Rabarberkompot med hvid chokolade og hjemmelavet vaniljeflødeis
Bagt ananas med kokos- og ananassorbet
Hjemmelavet mazarin med citrussyltede bær og rørt vaniljecreme
Udvalg af specialoste med sødt og sprødt
Hertil ristet rugbrød og smør
 
Pris pr. person kr. 279,00 ved min. 12 personer ekskl. levering og miljøtillæg
 
Sæsonmenu juli-august-september-oktober

Forretter

Tatar af kalv med ristet rugbrød, chilimayonnaise, rødløg og kapers
Tapas platte "De 4 elementer" Jord - Ild - Luft - Vand
Tempereret laks med bagt fennikel og agurkecreme

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød, olivenolie, havsalt og smør
 
Hovedretter
Sødam kylling med selleripuré, bagte springløg og skysauce
Hertil stegte, nye kartofler med persilledrys
Rosastegt kalveculotte med bagte gulerødder og portvinssauce
Hertil pommes Anna
Okseinderlår med stegte markchampignon og rødvinsglace
Hertil små bagte kartofler og løg
 
Desserter og ost
Friske jordbær med vaniljeis og hjemmelavede kammerjunkere
Creme Bruleé med bær og sorbet
Udvalg af danske specialoste med sødt og sprødt

Pris pr. person kr. 279,- ved min. 12 personer ekskl. levering og miljøtillæg

Sæsonmenu november-december-januar-februar
Forretter
Jordskokkesuppe med tempereret fisk og mynte-/citrusolie
Braiserede svinekæber med skovbær og Karl Johan svampe
Carpaccio af kalveinderlår med urtepesto, parmesan og kapers

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød, olivenolie, havsalt og smør
 
Hovedretter
Dyrevildt med svampe, bær og portvinssauce
Hertil Waldorffsalat og stegte rosmarinkartofler
Andebryst med stegte rosenkål og andesauce
Hertil rødkålssalat og sukkerbrunede kartofler
Kalvespidsbryst med bagte rødder og græskar
Hertil filokartoffel og peberrodssauce

Desserter
Dansk "æwle"-kage med Cointreaumarinerede makroner, hjemmelavet bærgelé og flødeskum
Blød chokolade med marengs og passionssorbet
Luftig yoghurtfromage med citrus og mandler
 
Pris pr. person kr. 279,- ved min. 12 personer ekskl. levering og miljøtillæg

Smørrebrødsbestilling

Håndmad kr. 12,-
Luksus kr. 20,-
Højtbelagt kr. 29,-
 
Hvide sild med løg og kapers
Karrysild med rødløg og kapers
Rødspættefilet med remoulade og citron 
Røget makrel med røræg
Rejer med mayonnaise og citron
Æg og tomat med mayonnaise og karse
Æg og rejer med citron og karse
Leverpostej med bacon og rødbeder
Dyrlægens med postej, saltkød, løg og sky
Rullepølse med løg, sky og karse
Kro-salami med løg, sky og karse
Frikadelle med rødkål og surt
Flæskesteg med rødkål og surt
Skinke med røræg, tomat og agurk
Hamburgerryg med tomat og italiensk salat
Roastbeef med pickles, peberrod og syltede agurker
Kartoffel med rå løg, mayonnaise og tomat
Kartoffel med ristede løg, mayonnaise og tomat
Pariserfilet med røræg og asparges
Brie med peberfrugt og mango-chutney
Gammel ost med løg og sky
Tartar med æggeblomme, rå løg, rødbede, kapers og peberrod
Pariserbøf med æggeblomme, rå løg, rødbede, kapers og peberrod
kr. 69,- 

Stjerneskud med stegt og kogt fisk
kr. 75,-

Bestilles tlf. 9125 0295

Menu og buffet

Brunchbuffet
Frugtsmoothie
Hjemmelavet nøddecreme på kikærter, abrikos og mandler
Tykmælk med ristet müsli
Marmelade og abrikossyltetøj
Små stegte pølser med ost
Sennep og hjemmelavet ketchup
Røræg og bacon
Lun postej af kalv med hjemme-syltede drueagurker
Råstegte kartofler
Røget halehængt laks med hjemmelavet melonsalsa
Danske specialoste med sødt og sprødt
Pandekager med sirup
Frisk frugt
Friskpresset juice
Hjemmelavet brød og smør
Isvand
Kaffe og the
 
Pris pr. person kr. 249,00 ved min. 12 personer ekskl. levering og miljøtillæg

Børnemenu
Børn kan sjældent sidde stille og længe ved bordet, hvorfor det oftest drejer sig om at få dem spist mætte i en fart.
 
Jeg laver en sund og nærende menu til børn tilpasset deres alder. 
Prisen fastsættes efter aftale.
 
Hvis børnene får samme menu/buffet, som de voksne, spiser de til halv pris, hvis de er under 12 år.
Palle Kogemand ApS | DK-2720 Copenhagen - Denmark | Tlf.: +45 9125 0295 | palle.kogemand@yahoo.com