Jeg lægger stor vægt på brugen af friske, økologiske råvarer. Helst danske, hvis dette er muligt.

Oktober 2018

Mandag 1. oktober
Tirsdag 2. oktober
Onsdag 3. oktober
Torsdag 4. oktober
Fredag 5. oktober
Mandag 8. oktober
Tirsdag 9. oktober
Onsdag 10. oktober
Torsdag 11. oktober
Fredag 12. oktober
Mandag 15. oktober
Tirsdag 16. oktober
Onsdag 17. oktober
Torsdag 18. oktober
Fredag 19. oktober
Mandag 22. oktober
Tirsdag 23. oktober
Onsdag 24. oktober
Torsdag 25. oktober
Fredag 26. oktober
Mandag 29. oktober
Tirsdag 30. oktober
Onsdag 31. oktober
Kylling og grønt i cremesauce med pasta
Gratineret kartoffelfad med squash
Dagens fisk
Glaseret nakkesteg med nye kartofler
Boller i karry med ris
Karbonader med grønærter og gulerødder
Linsegryde med peberfrugt
Dagens fisk
Fiskefrikadeller med sennepssauce
Dansk bøf med bløde løg
Biksemad med spejlæg, bearnaisesauce, og rødbeder
Grøntsagstærte med creme fraiche
Dagens fisk
Hvidkålsruller med brun sauce
Rullesteg med persille og brun sauce
Millionbøf med kartoffelmos
Grøntsagswok med nudler og soya
Dagens fisk
Skipperlabskovs
Kyllingebryst med paprikasauce og ris
Kylling og grønt i cremesauce med pasta
Gratineret kartoffelfad med squash
Dagens fisk

November 2018
Torsdag 1. november
Fredag 2. november
Lørdag 3. november
Søndag 4. november
Mandag 5. november
Tirsdag 6. november
Onsdag 7. november
Torsdag 8. november
Fredag 9. november
Lørdag 10. november
Søndag 11. november
Mandag 12. november
Tirsdag 13. november
Onsdag 14. november
Torsdag 15. november
Fredag 16. november
Lørdag 17. november
Søndag 18. november
Mandag 19. november
Tirsdag 20. november
Onsdag 21. november
Torsdag 22. november
Fredag 23. november
Lørdag 24. november
Søndag 25. november
Mandag 26. november
Tirsdag 27. november
Onsdag 28. november
Torsdag 29. november
Fredag 30. november
Glaseret nakkesteg med kartofler
Boller i karry med ris
Grillmedister med kold kartoffelsalat
Rullesteg med skysauce
Boller i karry med ris
Bønnegryde med pasta
Dagens fisk
Paprikagryde med ris
Hønsefrikassé med kartofler
Lasagne med oksekød og grønt
Flæskesteg med hele svineriet
Herregårdsbøf med kartofler og bearnaisesauce
Sprøde, grønne sager i karry med ris
Dagens fisk
Kalvelever med bløde løg og surt
Flødegullasch med kartoffelmos
Skinkeschnitzel med brasede kartofler
Stegt medister med rødkål og brun sovs
Krebinetter med grønærter og gulerødder
Linsegryde med peberfrugt
Dagens fisk
Fiskefrikadeller med sennepssauce
Dansk bøf med bløde løg
Gammeldaws oksesteg med vildtsauce
Karrygryde med ris og ærter
Biksemad med spejlæg, bearnaisesauce og rødbeder
Grøntsagstærte med creme fraiche
Dagens fisk
Hvidkålsruller med brun sauce
Rullesteg med persille og brun sauce
Palle Kogemand ApS | DK-2720 Copenhagen - Denmark | Tlf.: +45 9125 0295 | palle.kogemand@yahoo.com