Jeg ligger stor vægt på brugen af friske økologiske råvarer, helst danske hvis dette er muligt.
Dagens ret Januar 2018
 
 
Tirsdag 2. januar: Wok m/nudler, kylling & grønt.
Onsdag 3. januar: Dagens fisk.
Torsdag 4. januar: Skipper Labskovs.
Fredag 5. januar: Kylling i paprika m/ris.
 
Mandag 8 januar: Kalvesteg m/ flødekartofler.
Tirsdag 9. januar: Bønnegryde m/gris & pasta.
Onsdag 10. januar: Dagens Fisk.
Torsdag 11. januar: Kylling i karry m/ris.
Fredag 12. januar: Wiener Schnitzel.
 
Mandag 15. januar: Herregårdsbøf m/bearnaise.
Tirsdag 16. januar: Boller i karry m/ris.
Onsdag 17. januar Dagens Fisk.
Torsdag 18. januar: Pasta m/kødsauce.
Fredag 19. januar: Ribbensteg m/rødkål.
 
Mandag 22. januar: Biksemad m/spejlæg.
Tirsdag 23. januar: Hønse frikassé.
Onsdag 24. januar: Dagens Fisk.
Torsdag 25. januar: Dansk bøf m/bløde læg
Fredag 26. januar: Frikadeller m/skysauce.
 
Mandag 29. januar: Svensk pølseret.
Tirsdag 30. januar Pasta m/kylling & bacon i flødesauce.
Onsdag 31. januar Dagens Fisk.
 
 
 
 
 
Forbehold for ændringer.
                             

  55kr pr. Person.

Serveres ud af huset samt i vores cafe på Hyltebjerggård
Alle hverdage ml. kl. 11:00 & 14:00
Palle Kogemand ApS | DK-2720 Copenhagen - Denmark | Tlf.: +45 9125 0295 | palle.kogemand@yahoo.com